Carinth - Mariapfarr 

Lungau - Fanningberg / Großeck Speireck / Katschberg

Te gast in het charmante en gezellige jeugdhotel Carinth bij Birgitta Wenck. Het team Carinth zorgt ervoor dat het elke gast aan niets ontbreekt. Een uitgebreid en verzord ontbijt is het startschot voor een perfecte dag. Ook 's avonds zullen de leerlingen zich geen enkel moment vervelen. Het jeugdhotel is ruim van opzet en biedt talloze mogelijkheden. Van disco met karaoke tot billiard, tafeltennis en -voetbal of darts. Jong en oud kan zich 's avonds uitleven in de sporthal direct bij het hotel. Uren springen op de trampolines of gezellig samen schillen en loungen op het terras.

Winter

Het jeugdhotel Carinth ligt aan de voet van de Fanningberg. De skibus stopt voor de deur en binnen 10 minuten sta je op de piste. Fanningberg is, naast Großeck-Speiereck en Katschberg, één van de 3 skigebieden in de skiregio Lungau. Een klein en overzichtelijk skigebied met zowel blauwe, rode en zwarte pistes.
Het rodelavontuur (8 km) vanaf de Fanningberg naar Jacklbauer, mag tijdens deze reis niet ontbreken.

Skiregio: Lungau

Fanningberg

Zomer

Het Carinth is een compleet jeugdhotel. Een groot voetbalveld, beachvolley, Fun Court, 4 grote trampolines, een sporthal, een indoor kletterenwand, mountainbikes, meerdere vrijetijdsruimtes, een disco, onderwijsruimtes; het Carinth heeft alles. Bovendien is het Carinth gelegen in een landelijke omgeving dichtbij de natuur, waardoor u ongekende mogelijkheden heeft voor sport en spel in het bos, bij de rivier of in de bergen.

Equipment

Indoor sporthal, Eigen eetzaal voor uw groep, Vrijetijdsruimtes, Tafeltennis, Biljart, Tafelvoetbal, Sauna, Lift, Disco, Internet, Rolstoelvriendelijk, Kampvuur, Kiosk, Bioscoop, Kletterwand, Lounge / lobby, Parkeren, Solarium,

Map / Location

Loading map...

Inquiry

Gerne erstellen wir Ihnen ein Angebot mit passendem Erlebnisprogramm zum Thema

First name *
Last name *
School / Organisation *
Street *
Zip Code *
City *
Country
E-Mail *
Telephone
Please send me information about:
Arrival *
Departure *
Age of participants (without accompanying persons)
Number of persons incl. accompanying persons *
Message