JAC - Obertauern 

Obertauern

Het Jugend Alpin Center (JAC) ligt direct naast de Schandberg stoeltjeslift. Dit jeugdhotel telt 207 bedden verdeeld over 3 vleugels; de hoofdvleugel met 98 bedden, de Taurachvleugel met 78 bedden en de Bergvleugel met 31 bedden. Hierdoor heeft u met uw groep, klein of groot, alle privacy die u zich maar wensen kunt. Het hotel is zeer ruim van opzet, met ruime eetzalen en verblijfsruimtes, uiteraard gereserveerd voor uw groep. Tevens beschikt het JAC over een sporthal waar jong en oud zich 's avonds kan uitleven.

Winter

De Schaidberg stoeltjeslift direct bij het hotel gelegen. Een oefenpiste voor beginners op loopafstand. Vanaf de piste skiën tot aan de voordeur. Voor gevorderden een skigebied met meer dan 100 pistenkilometers. Dagtouren zoals bijvoorbeeld de Tauernrunde. Een Freestyle- en Funpark voor wintersportliefhebbers die houden van jumps en slides.

Wat kan een wintersportliefhebber zich nog meer wensen?

Skiregio: Obertauern

Obertauern

Equipment

Eigen eetzaal voor uw groep, Disco, Kiosk, Tafeltennis, Biljart, Tafelvoetbal, Internet, Bioscoop, Lounge / lobby, Parkeren, Vrijetijdsruimtes,

Map / Location

Loading map...

Inquiry

Gerne erstellen wir Ihnen ein Angebot mit passendem Erlebnisprogramm zum Thema

First name *
Last name *
School / Organisation *
Street *
Zip Code *
City *
Country
E-Mail *
Telephone
Please send me information about:
Arrival *
Departure *
Age of participants (without accompanying persons)
Number of persons incl. accompanying persons *
Message