Zistelberghof - Werfenweng 

Werfenweng / Ski & Board Arena Werfenweng

De Zistelberghof is een klein maar fijn familie hotel in de Pongau. Met schitterende panorama-uitzicht op de Hochkönig, het Hagengebergte en het Tennengebergte geniet u bovendien van 3 sterren luxe. De familie Lienbacher leidt het hotel en zorgt al meer dan 25 jaar samen met young austria voor tevreden gasten. Sauna en whirlpool zorgen ervoor dat u zich na een enerverende dag op de piste snel weer fris en fruitig voelt. De Zistelberghof is bijzonder mooi ingericht en door de flexibele indeling van de kamers zowel geschikt voor schoolgroepen als ook voor familiegroepen.

Winter

Met de skibus voor de deur bevindt u zich binnen 10 minuten in de Ski en Snowboard Arena Werfenweng met ruim 35 kilometer piste. In het dal bevindt zich een optimaal oefengebied voor beginners. Gevorderden kunnen meteen met de gondel omhoog naar de Bischlinghöhe.
De vriendelijke skipasprijzen maken het skigebied Werfenweng tot een bijzonder aantrekkelijke bestemming voor zowel schoolgroepen als families.

Skiregio: Werfenweng

Ski en snowboard arena Werfenweng

Equipment

Eigen eetzaal voor uw groep, Kiosk, Tafeltennis, Biljart, Disco, Internet, Tafelvoetbal, Bioscoop, Lounge / lobby, Parkeren, Vrijetijdsruimtes,

Map / Location

Loading map...

Inquiry

Gerne erstellen wir Ihnen ein Angebot mit passendem Erlebnisprogramm zum Thema

First name *
Last name *
School / Organisation *
Street *
Zip Code *
City *
Country
E-Mail *
Telephone
Please send me information about:
Arrival *
Departure *
Age of participants (without accompanying persons)
Number of persons incl. accompanying persons *
Message