Simonyhof - Radstadt 

Ski Amadé - Salzburger Sportwelt / Schladming Dachstein

De Simonyhof in Radstadt is al sinds 1972 lid van de young austria familie. Dit jeugdhotel beschikt over 180 bedden, verdeeld over meerdere vleugels en verdiepingen. Het hotel beschikt ook over meerder eetzalen en vrijetijdsruimtes. Hierdoor is de Simonyhof de perfecte accommodatie voor zowel kleinere groepen als ook grote groepen met meer dan 100 deelnemers.

Winter

De Simonyhof is gelegen tussen de skiliften van Radstadt en Altenmarkt im Pongau. Ook de skigebieden Schladming Dachstein, Zauchensee of Flachau liggen binnen 20 minuten van dit bijzondere jeugdhotel. 

Zomer

De Simonyhof beschikt over uitgebreide Outdoorfaciliteiten; Fun Soccer Court, Beach Volley, Basketball, Indoor Sporthal. Hierdoor is de Simonyhof ook een perfecte basis voor een geslaagd zomerkamp. In de directe omgeving zijn er tal van mogelijkheden voor uitstapjes en excursies. Wij hebben rondom de Simonyhof een uitgebreid programma met outdooractiviteiten georganiseerd. Denk hierbij aan huttentochten, Rafting, Canyoning, rotsklemmen enzovoorts.

Equipment

Eigen eetzaal voor uw groep, Disco, Kiosk, Tafeltennis, Tafelvoetbal, Lift, Internet, Rolstoelvriendelijk, Biljart, Kampvuur, Bioscoop, Parkeren, Vrijetijdsruimtes, Indoor sporthal,

Map / Location

Loading map...

Inquiry

Gerne erstellen wir Ihnen ein Angebot mit passendem Erlebnisprogramm zum Thema

First name *
Last name *
School / Organisation *
Street *
Zip Code *
City *
Country
E-Mail *
Telephone
Please send me information about:
Arrival *
Departure *
Age of participants (without accompanying persons)
Number of persons incl. accompanying persons *
Message