Wendy - Mauterndorf 

Skiregio Lungau - Großeck Speiereck / Obertauern

Oostenrijkse sferen met Nederlandse gastvrijheid en service. Anika en Mark staan sinds 2015 van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat klaar voor hun gasten. Het hotel Wendy is in 2015 gerenoveerd en straalt weer als vanouds. Met 75 bedden heeft u bij verblijf in hotel Wendy het hele hotel voor u alleen. Dit hotel is ook te boeken als zelfverzorger.

Winter

Gelegen in het centrum van Mauterndorf op slechts 5 minuten van het skigebied Großeck-Speiereck een ideale locatie voor uw wintersportreis. Het skigebied Großeck Speiereck is een uitdagend en groot skigebied. Aan de voet van de berggondel bevinden zich bovendien perfecte oefenpistes voor beginners.
Voor de ware liefhebbers ligt het skiparadijs Obertauern op slechts 20 minuten afstand.

Skiregio: Lungau

Skiregio: Obertauern

Großeck-Speiereck

Zomer

Ook in de zomer verwelkomen wij u graag in ons jeugdhotel Carinth. De Lungau is een bijzonder mooie en natuurrijke omgeving waar elke berg- en natuurliefhebber volop aan zijn of haar trekken komt. Het hotel Wendy biedt talloze mogelijkheden zoals mountainbiketouren, Rafting, Outdoorparc Lungau, wandeltochten, voetbal, volleybal.

Equipment

Biljart, Eigen eetzaal voor uw groep, Tafeltennis, Disco, Internet, Kampvuur, Kiosk, Bioscoop, Lounge / lobby, Parkeren, Vrijetijdsruimtes, Tafelvoetbal,

Map / Location

Loading map...

Inquiry

Gerne erstellen wir Ihnen ein Angebot mit passendem Erlebnisprogramm zum Thema

First name *
Last name *
School / Organisation *
Street *
Zip Code *
City *
Country
E-Mail *
Telephone
Please send me information about:
Arrival *
Departure *
Age of participants (without accompanying persons)
Number of persons incl. accompanying persons *
Message