Winter

In de winter is young austria natuurlijk vooral op en rondom de piste te vinden. In onze young austria jeugdhotels zal het u aan niets ontbreken. Onze jeugdhotels vindt u in de skiregio's Ski Amadé, Obertauern, Lungau, Ski & Snowboardarena Werfenweng, Armenwelt Lofer en Gerlitzen.

Bent u op zoek naar een klein en overzichtelijk skigebied met vooral blauwe pistes of past een skigebied met oneindig vele rode en zwarte pistenkilometers meer bij u? Bij young austria bent u aan het juiste adres.

In onze jeugdhotels ervaart u gastvriendelijkheid, een uitgebreid ontbijt en smaakvolle diners. Vele faciliteiten zoals een huiseigen disco, vrijetijdsruimtes of een sporthal bieden u ook ruime mogelijkheden wanneer u van de piste weer thuis komt.

young austria helpt u bovendien met het organiseren van vervoer, materiaalverhuur, skipassen, skilessen en een avondprogramma.

Schoolreizen

young austria organiseert voor scholen een tot in de puntjes verzorgde skireis. Graag maken wij u een aanbieding voor een compleet verzorgde skireis in één van onze young austria jeugdhotels. Unieke accommodaties, zorgvuldig uitgekozen partners voor vervoer, materiaalhuur en skilessen en natuurlijk de service van young austria beloven u een zorgeloze skivakantie.

young austria: een skivakantie voor leerling ÉN docent!

Familie- en groepsreizen

Onze young austria hotels zijn ook uitermate geschikt voor families en groepen. U beschikt over een eigen ruimte, waar uw kinderen kunnen spelen en het niemand stoort, wanneer het een keer wat luider is. Bovendien kan zowel oud als jong zich ongestuurd uitleven in de vrijetijdsruimtes of de sporthal.

U geniet van een uitgebreid ontbijt en 's avonds van een smaakvol 3-gangendiner. Ook families en andere groepen mogen natuurlijk rekenen op onze young austria service. Wij helpen u natuurlijk graag bij het bestellen van de skipassen, het organiseren van materiaalhuur en de skilessen en het organiseren van bijvoorbeeld een ludiek of spannend avondprogramma.

Graag maken wij u bovendien een aanbieding voor vervoer in samenwerking met onze touringcar-partner.

young austria: een onbezorgde skivakantie voor een betaalbare en eerlijke prijs.