Schoolreizen

young austria organiseert voor scholen een tot in de puntjes verzorgde skireis. Graag maken wij u een aanbieding voor een compleet verzorgde skireis in één van onze young austria jeugdhotels. Unieke accommodaties, zorgvuldig uitgekozen partners voor vervoer, materiaalhuur en skilessen en natuurlijk de service van young austria beloven u een zorgeloze skivakantie.

Reeds vele Nederlandse scholen gingen u voor. De meest gehoorde reactie van docenten: "Eindelijk het gevoel ook zelf een beetje vakantie te hebben en te kunnen skiën."

Accommodatie

young austria is een samenwerkingsverband van jeugdhotels in het Salzburgerland. Bent u op zoek naar een jeugdhotel in een groot skigebied op loopafstand van de piste, of eerder naar een jeugdhotel in een wat kleiner, overzichtelijker en wellicht ook voordeliger skigebied, wij vinden ongetwijfeld een passende locatie voor uw school of groep.

Vervoer

young austria Nederland werkt samen met Kupers Touringcars BV te Weert. In 1998 werd Kupers Touringcars het eerste Keurmerk Touringcarbedrijf van Nederland. Het keurmerk SKTB staat garant voor optimale kwaliteit, service en veiligheid. Deze aspecten worden gewaarborgd door constante controle en het onderhouden van een kwaliteitssysteem. Passagiers van Kupers Touringcars profiteren van de zekerheid van zeer veilige en comfortabele touringcars, vakbekwame en servicegerichte chauffeurs en strikte naleving van de rij- en rusttijdenwet.

Materiaal

young austria werkt samen met diverse materiaalverhuurders. Qua prijs maken wij geen onderscheid tussen snowboard- of skimateriaal. Onze verhuurpartners bieden allemaal kwalitatief hoogwaardig materiaal aan. Mocht er zich onverhoopt toch een materiaaldefect voordoen, dan zorgt ons young austria serviceteam uiteraard voor vervangend materiaal op de piste.

Veiligheid gaat voor alles. Daarom ontvangen de deelnemers aan de reis allemaal een gratis huurhelm.

Skipassen

Wij krijgen van u een deelnemerslijst en organiseren uw skipassen. Bij aankomst liggen de skipassen voor uw deelnemers klaar. Hierdoor bespaart u veel tijd en staat u snel op de piste. Wij organiseren de skipassen op de naam, zodat u bij verlies van een skipas geen nieuwe hoeft te kopen.

Skilessen

young austria organiseert graag voor u ook de skilessen. In deze zetten wij in op kwaliteit en werken daarom samen met lokale skischolen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw deelnemers kundig begeleid worden door een skileraar met kennis en ervaring.

Uiteraard kunt u als school (als niet commerciële instelling) ook uw eigen skileraren meenemen. Denk er dan aan dat deze skileraren dan ook via uw school verzekerd zijn.

Een reisbureau/touroperator heeft geen eigen skileraren in dienst. Dit is wettelijk niet toegestaan.

Avondprogramma

Een geslaagde skireis vindt natuurlijk niet alleen p de piste plaats. young austria helpt u graag met het organiseren van een avondprogramma. Denk hierbij aan een avond zwemmen of rodelen; een fakkeltocht, spellenavond, bonte avond, quiz night, movie night of de afsluitende disco.

Extra service

Bij young austria staat kwaliteit hoog in het vaandel. Vandaar dat wij voortdurend op zoek zijn naar hoe wij uw verblijf in één van onze young austria jeugdhotels nog aangenamer kunnen maken.

Zo begeleiden wij uw skireis met ons young austria serviceteam. Mocht u met een leerling na een ongelukje op de piste naar een arts of ziekenhuis moeten, staan wij natuurlijk met een auto ter plekke voor u klaar.

Bij materiaaldefect zorgen wij direct voor vervangend materiaal op de piste.

Wij stellen u young austria service-telefoons ter beschikking. Hiermee kunt u onderling gratis bellen en kunt u ons te allen tijde bereiken.

Gratis stellen wij u een young austria spellenkist ter beschikking voor een geslaagde spellenavond.

Bij young austria heeft u ook op de vertrekdag beschikking over uw kamers. Hierdoor kunt u ook op de laatste skidag tot de laatste minuut op de piste staan en daarna stressvrij terug naar het hotel om u klaar te maken voor de terugreis.

Heeft u bijzondere wensen; laat het ons dan weten.

Een skivakantie voor leerling ÉN docent!!!