Zomer

Ook in de zomer is young austria bijzonder actief. Onze jeugdhotels zijn het ideale uitgangspunt voor een week vol spanning, sport, spel, avontuur, actie, cultuur en plezier.

Graag helpen wij u met het organiseren van een zomerkamp. Rafting, canyoning, mountainbike, huttentochten, klimmen en abseilen, een excursie naar Salzburg of ontspannen relaxen aan een bergmeer. Wij helpen u graag met het plannen en organiseren van een onvergetelijk zomerkamp.

Sport & Adventure Camp

Sport & Adventure Camp

Speciaal voor scholen en verenigingen bieden wij het young austria Sport & Adventure Camp aan.

Het Sport & Adventure Camp is een 4-daags avontuur (6-daagse reis), waar uw leerlingen voor grote uitdagingen staan. In het programma is onder andere opgenomen een 2-daagse huttentocht met beklimming van een bergtop, canyoning, mountainbike en klimmen en abseilen. Uiteraard kijken wij samen met u hoe wij uw Sport & Adventure Camp verder op uw wensen kunnen afstemmen.

Zomerkampen

Zomerkampen

Wellicht dat u met uw school of vereniging op zoek bent naar een geschikte accommodatie voor uw zomerkamp. Dan bent u bij young austria aan het juiste adres.

Samen met u organiseren wij uw zomerkamp van a tot z. Het vervoer vanuit Nederland, avontuurlijke en grensverleggende excursies, begeleiding van een huttentocht, sport en spel in het bos. Onze "rugzak" vol met ideeën en activiteiten delen wij graag met u. Een vol programma van zonsopgang tot de sterren aan de hemel staan. Uw deelnemers zullen zich geen moment vervelen en een onvergetelijke week beleven.